Personal Trainer Kiezen? Op Deze 5 Dingen Moet Je Letten! - Motionacademy.be  thumbnail

Personal Trainer Kiezen? Op Deze 5 Dingen Moet Je Letten! - Motionacademy.be

Published May 04, 23
5 min read

Gymshark's Officiële Winkel - Sport- & Fitnesskleding - Gymshark

2) RENT-A-FRIENDSlechte trainers hebben , daarmee hebben ze een constante angst om je te verliezen als klant. De enige manier waarop ze weten hoe ze waarde kunnen toevoegen, is door een te zijn, je ‘maatje’ te worden om je op die manier te binden - personal trainer obese. Een uitstekende trainer stapt niet over de grens van de professionele relatie.

3) LANGDURIGE CARDIO TIJDENS EEN SESSIEAls je trainer je tijdens de sessie voor langer dan 10 minuten op een cardio-apparaat zet, Ongetwijfeld zal iemand die dit leest blaten over het nut van cardio of de voordelen van intervaltraining op een loopband of fiets (personal trainer obese). Ja, er zijn uitzonderlijke gevallen – maar in 99 procent van de gevallen als je een trainer naast een cliënt ziet staan die op een loopband jogt, Als PT heb je gemiddeld twee uur per week met elke cliënt, dus de aandacht moet altijd uitgaan naar zaken als Vuistregel zou moeten zijn dat als je het alleen en in je eigen tijd kunt doen, waarom dan betalen voor een babysitter? Trainers die meer over praten dan bezig zijn met jou. personal trainer obese.

Een waar gebeurd voorbeeldje dat ik vaak aanhaal:Trainer bij start van de sessie: “Hoe gaat het?”Klant: “Mwah, slecht geslapen”Trainer: “Echt joh, ik ook! Moest tot laat werken gisteren en toen kon ik niet slapen, heb ik wel vaker hoor dat ik… blablabla voor 2 minuten. personal trainer obese. Een goede trainer vraagt, luistert en vraagt door.

Een goede trainer komt met een op basis van jouw doelen en wensen. Als het goed is staat er ook iets op papier, want een periodisering (trainerstaal voor plan) van een paar maanden kan zelfs de beste trainer niet onthouden. Vraag naar het plan en durf ook een doorvraag te stellen zoals of “leg eens wat meer uit?”Daarnaast moet je het gevoel hebben dat je trainer tijdens de sessie weet wat er moet gebeuren. Personal Sportpraktijk Mechelen.Ik heb zo veel trainers gezien die gewoon lekker trainen zonder een bovenliggend plan. En er zou iets van een documentatie moeten zijn (personal trainer obese). Wat je echter ook niet wilt, is dat je trainer de hele sessie op zijn i, Pad alles zit in te vullen. Hij moet vooral met jou bezig zijn en af en toe iets invullen of nakijken - personal trainer obese.

Just Personal Fit - Ravels - Facebook

Een top personal trainer in de voortgang van jou als cliënt en dat vereist een hele reeks veranderingen in je levensstijl en voeding - life coaching in Mechelen. Je kunt van je PT verwachten dat hij je herinnert, ondersteunt, aanmoedigt en soms ook een beetje zeurt. 6) MOBIELE TELEFOONHoe zou je het vinden als je arts in het ziekenhuis op zijn telefoon bezig is? En dan ook nog zo dat je eigenlijk niet weet of hij nou iets aan het noteren is in het patientendossier of dat hij zijn vrouw een appje stuurt wat ze vanavond gaan eten? Je mag van je trainer verwachten (personal trainer obese).

En als er een appje gestuurd moet worden, wordt dat gemeld aan de client. “Mijn volgende client vraagt iets, ik reageer even”. En dan de telefoon weer weg. Op die manier zou jouw personal trainer ook moeten omgaan met zijn smartphone (personal trainer obese). Elke goede trainer gaat ervoor om resultaat te halen.

Stel, je schakelt mij als personal trainer in omdat je 10 kg wilt afvallen. Dan kan ik een plan maken om je 10 kg lichter te hebben. Crash-dieet erin, 3 x per week snoeihard trainen en klaar. Een goede trainer zal echter een kiezen. Eentje waardoor je als klant beter van wordt en tegelijkertijd je hoofddoel haalt.

En aan je levensstijl met gezonde voeding, zodat je 10 kg afvalt op een Dat gaat niet over een nacht ijs, hardnekkige gewoontes moeten stap voor stap doorbroken worden. Je kunt afvallen (lees dit maar eens), dat is niet wat je wilt als klant. Je doel moet zijn dat je het langdurig kunt vasthouden, misschien wel de rest van je leven.

Hoe aantrekkelijk het ook klinkt om supersnel resultaat te boeken, een goede personal trainer gaat voor het Vaak komen er dan ook andere, secundaire doelen in beeld. Veel van onze clienten halen die 10 kg afvalwens, maar along the way merken ze dat hun lijf zoveel beter voelt en beweegt, dat ze al vrij snel een volgend doel voor ogen hebben.

Basic-fit Personal Trainers

Hij had een duidelijk doel voor ogen: een sixpack voor zijn veertigste. 8) JIJ WEET MEER OVER JE TRAINER DAN HIJ OVER JOUAls jij van je trainer weet hoeveel honden hij heeft, wat zijn ontbijt was en hoe zijn komend weekend er uit zie, dan heb je een rent-a-friend en geen personal trainer ingehuurd - personal trainer obese.

MotionAcademy (Personal Trainer Mechelen)

Address: Lange Schipstraat 78, 2800 Mechelen
Phone: 0488 37 72 25
Email: info@motionacademy.be
Boek een les bij MotionAcademy (Personal Trainer Mechelen)

WEES KRITISCH! Op inhoudelijk vlak kan je je prima voor 100% overgeven aan de aanpak van je personal trainer. Al mag je daar ook af en toe best een doorvraag over stellen. Maar als het over zaken gaat zoals hierboven beschreven, maak dan dat je wegkomt. Guy van der Reijden, Founder & CEO 3SIXTY5 Personal Training.

Je leert de wetenschappelijke achtergrond en de leermiddelen op de juiste manier te gebruiken en je doet de benodigde praktische ervaring op bij: Het doen van (functionele) testen en metingen Het samenstellen van geïndividualiseerde programma’s Ook doe je kennis op over voeding, gedragsverandering, en hoe je een klantenkring opbouwt en je meer inkomsten genereert. personal trainer obese.

Latest Posts

Thuishulp Inis

Published Nov 24, 23
7 min read

Wanneer Thuishulp

Published Nov 11, 23
4 min read

Thuishulp Administratie Humanitas

Published Nov 08, 23
7 min read